Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

Eίμαστε πια πρωταθλητές!!!...





Μπράβο παιδιά!!!

ΕΠΑΞΙΑ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΥ ΑΓΟΡΙΩΝ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΑΣ
Είμαστε πια πρωταθλητές,
έρχονται άλλες εποχές!!!
* Επικρατήσαμε στο τελικό του Λυκείου Τσαριτσάνης με 2-0 σέτ


Πρωταθλήτρια στο βόλλεϋ αγοριών των Λυκείων του νομού Λάρισας αναδείχθηκε η ομάδα μας, του Λυκείου, κερδίζοντας στον τελικό του σχολικού πρωταθλήματος (Παρασκευή, 13/2/2009), στο κλειστό γυμναστήριο, την ομάδα του Λυκείου Τσαριτσάνης με 2-0 σετ.

Μετά από δύο αργυρά κύπελλα τα οποία κατέκτησε τα προηγούμενα δύο χρόνια, φέτος για την δυναμική μας ομάδα δεν υπήρχε άλλος στόχος παρά η κατάκτηση του χρυσού, το οποίο και κατέκτησε επάξια, με αρχιτέκτονα, όχι μόνο της χθεσινής μεγάλης νίκης, αλλά όλης της λαμπρής πορείας της ομάδας τα τελευταία χρόνια τον προπονητή της και καθηγητή Φυσικής Αγωγής του σχολείου κ. Γιώργο Τσαντίλη.

Η εξέλιξη του αγώνα φανέρωσε από το πρώτο σέτ τη διαφορά κλάσης των δύο ομάδων καθώς η ομάδα μας κάνοντας «περίπατο» κέρδισε με 25 – 14, ενώ στο δεύτερο σετ, συναντώντας δυνατή αντίσταση από το Λύκειο Τσαριτσάνης αύξησε τον αγωνιστικό του ρυθμό και κέρδισε με μικρότερη διαφορά και συγκεκριμένα με 25 – 21, διατηρώντας ωστόσο σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ηταν ένας θαυμάσιος αγώνας που ανέδειξε την αξία του αθλητισμού σ’ όλο της το μεγαλείο, καθώς μετά το σφύριγμα της λήξης οι θεατές έχοντας απολαύσει ένα άριστο θέαμα, με πολλές συγκινήσεις, χειροκρότησαν τους αθλητές – μαθητές και των δύο ομάδων, τόσο για την αγωνιστική τους προσπάθεια, όσο και για το αθλητικό τους ήθος, το οποίο, ως απότοκο της παιδαγωγίας στο σχολείο, αποτελεί και την πεμπτουσία του σχολικού αθλητισμού.

Το χρυσό κύπελλο και τα μετάλλια απένειμαν στους νικητές ο προϊστάμενος Γραφείου Φυσικής Αγωγής της ΔΔΕ ν. Λάρισας κ. Βασίλειος Κούργιας και ο διευθυντής του σχολείου της νικήτριας ομάδας κ. Αριστείδης Κωτούλας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

- Λύκειο Αρμενίου: (Τσαντίλης Γ.) Παπαστεργίου Χ., Μπακαλόπουλος Φ., Ψάρας Ζ., Καραμπουτάκης Φ., Φιλοκώστας Φ., Δεσπόπουλος Α., Τζίκας Γ., Στούκας Σ., Τσεκούρας Χ., Δημόπουλος Γ., Λουφόπουλος Α., Σαρακατσάνος Δ.

- Λύκειο Τσαριτσάνης: (Γαβριήλ Β.): Παπακωνσταντίνου Κ. Παπαζήσης Δ., Μπίλας Ι., Λικάϊ Μ., Ντάρης Γ. Πάγγος Β., Πλής Χ., Φλώρος Ν., Μπατζιώκης Γ. Συμπάκος Σ. Μπαλακογιάννης Κ.

* Ο Διευθυντής του Γυμνασίου – Λυκείου Αρμενίου και ο Σύλλογος καθηγητών του σχολείου συγχαίρουν τον προπονητή και τους μαθητές της ομάδας βόλλεϋ αγοριών του σχολείου για την επάξια νίκη και τους εύχονται καλή συνέχεια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα βόλλεϋ και πάντες επιτυχίες.

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

Eνημέρωση για τις Πανελλαδικές



Ενημέρωση τελειοφοίτων

για τις Πανελλαδικές


Για τη νέα διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων για τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ, τις νέες σχολές που εντάχθηκαν στο μηχανογραφικό δελτίο και τις «έξυπνες επιλογές» που μπορούν να κάνουν οι υποψήφιοι, ενημέρωσε τους τελειοφοίτους μαθητές του Λυκείου μας, ο υπεύθυνος ΣΕΠ του Κέντρου Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π.) της Δ/νσης Β/θμιας εκπαίδευσης ν. Λάρισας, κ. Ιωάννης Παπατόλιας, στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο.

Τον εκπρόσωπο του ΚΕΣΥΠ προλόγισε ο καθηγητής του σχολείου και διδάσκων του μάθημα του σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού, κ. Χάρης Ανδρεόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στη πολλαπλή αξία της εφαρμογής του ΣΕΠ και της συμβουλευτικής στήριξης που παρέχει το σχολείο στους μαθητές.

* Στη συνέχεια ο κ. Παπατόλιας ανέλυσε διεξοδικά τους τελειοφοίτους το όλο σύστημα πρόσβασης στην ανώτατη εκπαίδευση με τις επιμέρους παραμέτρους του, κατά κατεύθυνση σπουδών, και κάλεσε όσους επιθυμούν να κάνουν το test επαγγελματικού προσανατολισμού, να προσέλθουν στα γραφεία του ΚΕΣΥΠ (οδ. Καστοριάς 2, Λάρισα), αφού προηγουμένως κλείσουν ραντεβού με τους υπεύθυνους ΣΕΠ, στο τηλ. 2410 – 233897, ή μέσω e-mail (kesyplar@sch.gr ).